Pokaż/ukryj mennu
menu
o firmie
produkty
warto wiedzieć
przepisy
czas na
kontakt
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Relaksujący peeling solny
PEKLOWANE
MIĘSA
MARYNATY
NAPOJE
IZOTONICZNE
INNE
Chłodnik buraczany
Sałatka z zielonych pomidorów
Grillowana kukurydza z solą morską
domowy sos do spaghetti
Izotonik malina mięta
Cytryny w soli morskiej
Chrupiące szparagi z papryką
Marynowana dynia z goździkami
Dojrzewająca szynka w stylu hiszpańskim
pomidory kiszone na zimę
Izotonik grapefruit i rozmaryn
Grzyby marynowane w winie
Ogórki marynowane w plasterkach
Sól kwiatowa
Kimchi
Sól waniliowo-kwiatowa
Knedelki z buraków i soli morskiej
Cynamonowa sól do kąpieli
Dorada pieczona z solą z grilla
Krewetki w soli morskiej
Kiszony pstrąg w solance
Słone karmelki
Sos z zielonych pomidorów
Tradycyjna kiełbasa
Peeling z soli morskiej i oleju kokosowego
Izotonik arbuz, granat i mięta
Izotonik gruszka, rozmaryn i anyż
Kiszone czereśnie
Ryba w cieście solnym
Suszone pomidory w oliwie
Peeling pomarańczowy
Napój izotoniczny pomarańczowy
Marynowane patisony z chili i czosnkiem
Napój izotoniczny grapefruitowy
Oczyszczające mydełko solne
Tradycyjna szynka
Orientalny dip pomidorowy
Aromatyczny ketchup domowy
młode buraczki z czosnkiem
Ogórki po góralsku
Kiszony szczaw
Krewetki z grilla z solą morską
Domowy sos pomidorowy
buraczki z chili
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Polędwica wołowa w cieście solnym
Sól lawendowa
Grillowana makrela w soli morskiej
Pstrąg z masełkiem czosnkowym i solą himalajską
Marynowane patisony z rozmarynem
Izotonik pomarańcza truskawka żurawina
Grzyby solone
Kiszona kapusta po gruzińsku
Polędwica z dzika z sosem żurawinowym
Marynowane grzyby w occie
Ogórki małosolne z jabłkami
Wege karmel w wersji słonej
Migdały w soli morskiej
Pieczone ziemniaki ze śmietaną i szynką
Izotonik arbuz, limonka i jagody
Relaksujący peeling solny
Łosoś na solnym podłożu
Schab w soli morskiej
Ogórki kiszone z papryczką chilli
Marynowane kurki
Limonkowa sól do kąpieli
Łosoś z solą z grilla
Izotonik brzoskwinia i mięta
Szparagi w zalewie słodko kwaśniej
Ser smażony z kminkiem
Ciasto brokułowo-fasolowe z solą morską
Napój izotoniczny jabłkowo - miętowy
Izotonik figa, cytryna i mięta
Ogórki w słodkokwaśnej marynacie
Napój izotoniczny arbuzowy
Chutney z pomidorów i jabłek
Napój izotoniczny cytrynowy
Izotonik pomarańcza, jezyna i mięta
Morska ryba w skorupie solnej
Pstrąg w morskiej soli